| Broderi Narin çakıl taşları ile baharı müjdeliyor |
|
Broderi Narin, yeni koleksiyonunda sahillerin ve derelerin kenar süsü olan küçük ve yassı çakıl taşlarından oluşan desenlerle, adeta baharı müjdeliyor.
Çakıl taşları desenleriyle bezeli kumaşlar, pencerelere sıra dışı bir görünüm, odalara ışık oyunları ve derinlik kazandırıyor. Broderi Narin’in, siyah organze üzerine, gümüş işlemeler ile hareketlendirdiği çakıl taşı koleksiyonu, aynı desendeki masa örtüleri ile tamamlanıyor.

Broderi Narin çakıl taşı koleksiyonu, organze kumaşı ile kullanım kolaylığı sağlarken, renk seçenekleriyle farklı beğenilere de alternatif sunuyor. Koleksiyon, hem kumaş hem de desen özelliği nedeniyle, panel perde uygulamalarında da dekoratif anlamda sıra dışı sonuçlar ortaya çıkarıyor.
Broderi Narin’in Çakıl Taşı Koleksiyonu’nda yer alan 152x152 ölçülerindeki masa örtüleri 75 TL’den satışa sunuluyor. Masa örtüleri ayrıca kişiye özel, istenilen ölçülerde de hazırlanabiliyor.
|
| ETİKETLER:Moda,Trend,Stil,Fashion,Fashion Trend,Fashion Stly,Fashion One,Bayan Giyim,Jeans Moda,Online Moda,Moda Show,Moda Trend,Moda 2011,Fashion Moda,Kadın Moda,Kadın Modası,Bayan Modası,Genç Modası,Kadın Giyim,Erkek Modası,Sonbahar Kış Modası,İlkbahar Yaz Modası,Yaz Modası,Kış Modası,Gömlek Modası,Ayakkabı Modası,Elbise Modası,Abiye Modası,Moda Blog,Moda Defile,Son Moda,Çocuk Modası,Tesettür Modası,Kadın Siteleri,İç Giyim Modası,Erkek,Erkek Modası,Erkek Giyim,Erkek Kiyafetleri,Moda Rehberi,Ünlü Modacılar,Moda Tasarımcıları,Gelinlik Modası,Moda Fotoğrafçıları,Ev Tekstil,Moda Eğitim,Moda Haberleri,Moda Arşiv Haberleri |
|
|
| Tavsiye Et |
Yorum Yaz
|
|
|
 |
| YORUMLAR |
| Bu habere henüz bir yorum yapılmamış. |
|
|
|
|
|
|
|