| pek çok isme smokin ve frak diken Kordonciyan ailesi, takım elbisede de iddialı |
|
TAKIM ELBİSEDE GÜÇLÜ BİR İSİM
Atatürk’ten Obama’ya James Bond’dan Brad Pitt’e …Bir asırdır pek çok isme smokin ve frak diken Kordonciyan ailesi, takım elbisede de iddialı.
Smokin ve frak konusunda dünya çapında üne sahip olan Levon Kordonciyan; smokin, frak, bonjour, ceketatatay, redingot’un ardından; erkek takım elbise üretmeye başladı. Altınyıldız, Bahariye, Yünsa, Aksu kumaşlarının kullanılacağı özel dikim klasik takım elbiselerde; bir asırdır dikilen smokinlerin sade şıklığı müşterilere sunulacak. Bir takım elbisede kullanılan kumaşların ikincisinin olmaması ise Kordonciyan markasının farkı olacak.
Kişiye özel
Modeller kişinin vücut ölçüsüne göre hazırlanacak. Smokinde kullanılan kırlangıç yaka, monoyaka, ve şal yaka ilk kez Kordonciyan tarafından takım elbiselerin ceketlerinde kullanılacak.
Ceketlerde tek ve çift yırtmaçlar ağırlıkta olup pantolonlar ise pilesiz ve astarlı şekilde dikilecek. Kişinin kilo alıp vermesi durumunda 2 beden daraltıp büyütülmesi de Kordonciyan’ın garantisi olacak. Ayrıca gömleklerin manşetine kişinin isim ve soy isminin baş harfleri yazılacak, aynı şekilde ceketlerin iç kısmında da isim ve isteğe göre de dikim tarihi yazılacak. Kumaşın sadece o kişide kullanılması, daraltılıp büyütülüyor olması, isim baş harflerinin ve tarihin yazılması da gibi seçenekler kişiye özel bir kıyafetin ortaya çıkmasını sağlayacak.
Takımınıza uygun ayakkabı tasarımı
Levon Kordonciyan takım elbiseyi şık bir ayakkabı ile de tamamlıyor. Kordonciyan atölyelerinde ve imzasıyla üretilen bu ayakkabılar kişinin isteğine göre deri ya da takımda kullanılan kumaşlarla hazırlanabiliyor.
|
| ETİKETLER:Moda,Trend,Stil,Fashion,Fashion Trend,Fashion Stly,Fashion One,Bayan Giyim,Jeans Moda,Online Moda,Moda Show,Moda Trend,Moda 2011,Fashion Moda,Kadın Moda,Kadın Modası,Bayan Modası,Genç Modası,Kadın Giyim,Erkek Modası,Sonbahar Kış Modası,İlkbahar Yaz Modası,Yaz Modası,Kış Modası,Gömlek Modası,Ayakkabı Modası,Elbise Modası,Abiye Modası,Moda Blog,Moda Defile,Son Moda,Çocuk Modası,Tesettür Modası,Kadın Siteleri,İç Giyim Modası,Erkek,Erkek Modası,Erkek Giyim,Erkek Kiyafetleri,Moda Rehberi,Ünlü Modacılar,Moda Tasarımcıları,Gelinlik Modası,Moda Fotoğrafçıları,Ev Tekstil,Moda Eğitim,Moda Haberleri,Moda Arşiv Haberleri |
|
|
| Tavsiye Et |
Yorum Yaz
|
|
|
 |
| YORUMLAR |
| Bu habere henüz bir yorum yapılmamış. |
|
|
|
|
|
|
|