Öne Çıkanlar

    Spor Yaşamında Kadın Giyim

    1 Ağustos 2022

    Fırfırlı Elbiseler

    1 Ağustos 2022

    Kruvaze Elbise

    1 Ağustos 2022
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Ensonmoda
    Abone Ol Giriş Yap
    • Moda Haberleri
    • Güzellik
    • Sağlık
    • Kültür Sanat
    • Aksesuar
    • Gezi
    • Gurme
    • Markalar
    Ensonmoda
    Anasayfa » TFF-Ülker Futbol Köyleri’nde eğitim sona erdi.
    Sağlık

    TFF-Ülker Futbol Köyleri’nde eğitim sona erdi.

    Bülent AYDINBy Bülent AYDIN30 Haziran 2022Yorum yapılmamış2 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr WhatsApp VKontakte Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    23.07.2010
    TFF-ÜLKER FUTBOL KÖYLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

    Türk futbolun geleceği için atılan en öneml adımlardan biri olan TFF- Ülker Futbol Köyleri projesi ile 240’ı kız toplam 560 öğrenci; Kocaeli, Trabzon, Malatya, Sakarya, Sivas, Sinop ve Erzurum’da açılan futbol köylerinde, hem futbolunu hem de kendini geliştirme fırsatı buldu

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Genel Direktörlüğü’nün Ülker işbirliği ile “HERKESiçinFUTBOL” kapsamında hayata geçirdiği TFF-Ülker Futbol Köyleri’nde eğitim sona erdi.

    Türkiye’nin dört bir yanından gelen çocukları futbol çatısı altında birleştirerek, sosyal-kültürel-kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen proje kapsamında 240’ı kız, 320’si erkek olmak üzere 12 yaşındaki 560 çocuk eğitim gördü. Erkek köyleri Sakarya, Sivas, Erzurum ve Sinop illerinde, kız köyleri ise Kocaeli, Trabzon ve Malatya illerinde gerçekleştirildi.

    Türkiye’nin 81 illinde gelerek erkek köylerinde 7 gün, kız köylerinde 9 gün boyunca eğitim olan çocuklar unutulmaz anılarlar evlerine döndüler. Futbolun yanı sıra ilk yardım, çevre, afet yönetimi, satranç gibi farklı konularda eğitim gören çocuklar aynı zamanda, projeye bu yıl dahil olan Dr. Yasemin Bradley’den dengeli beslenmenin kurallarını öğrendiler ve usta sanatçı Ayla Algan yönetimindeki Ekol Drama’dan yaratıcı drama dersleri aldılar.

    Futbol köylerinde çocukların sadece futbol yeteneklerini geliştirmekle kalmayıp futbolun özünde var olan kardeşlik, centilmenlik, paylaşma ve dayanışma ruhunu da keşfettiklerini belirten Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, “Çocuklarımıza sunduğumuz eğitim olanaklarının hem gelişimlerinde hem de hayatlarında önemli bir fark yaratacağına inanıyoruz” dedi. Yanal, projenin öncelikli hedefinin profesyonel futbolcu yetiştirmek olmamasına rağmen Futbol Köyleri sayesinde yetenekli çocukların genç milli takımlara kadar yükselebildiğini de sözlerine ekledi.

    Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker,  yıllardır sporun içinde yer alan bir marka olarak Türk sporunun geleceği olan çocuklara yönelik projelere destek vermeyi çok önemsediklerini vurguladı. Şeker: “Çocuklarımızın; eğitim almalarına, sosyalleşmelerine olanak sağlayan, ülkemizdeki potansiyelin verimli bir şekilde değerlendirilmesine ve yetenek havuzunun genişletilmesini sağlayan bu projeye 4 yıldır destek veriyoruz. Çocuklarımıza burada futbol dışında sunduğumuz eğitim olanaklarının hayatlarında önemli bir fark yaratacağına inanıyoruz. Daha çok çocuğun spor yapabilmesi amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu ile işbirliği içerisinde hayata geçirdiğimiz HERKESiçinFUTBOL projeleriyle, şu ana kadar 50 bin çocuğa ulaştık. Hedefimiz bu sayıyı 100.000’e ulaştırmak” dedi. 

    İlki 2007 yılında Van’da düzenlenen Futbol Köyleri’nde, bu yıl 64 antrenör eşliğinde toplamda 192 saat futbol antrenmanı ve kampın 6. gününden itibaren şenlik formatında düzenlenen turnuva organizasyonunda 28 maç yapıldı. Futbol eğitiminin yanı sıra 25.5 saat satranç, 55 saat yaratıcı drama çalışması gerçekleştirildi.

    Uzmanlar eşliğinde düzenlenen eğitim programlarının uygulandığı TFF-Ülker Futbol Köyleri aracılığıyla 2007’den bu yana toplam 2640 çocuğa ulaşıldı.
     

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr WhatsApp Email
    Previous ArticleGençlik Geliştirme Ligleri Statüsü yürürlüğe girdi
    Next Article ‘sörf’ denince akla ilk gelen merkez olan Alaçatı, PWA Windsurf Dünya Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı
    Bülent AYDIN
    • Website
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn

    2005 yılında kurulan Etkin Patent ve ensonmoda.com kurucusu olup, 17 yıldır Yurtiçi/Yurtdışı şahıs ve şirketlere marka, patent, tasarım başvuru, tescil ve danışmanlık hizmetleri vermesinin yanı sıra ensonmoda.com, enyenimoda.com vb. moda bloglarında yöneticilik yapmaktadır. Ayrıca, marka şehir proje kapsamında patent, web tasarım, emlak, OSGB hizmet alanlarında, kendisi ve sahibi olduğu Etkin Patent nam ve hesabına 2014 yılında 210 adet yeni marka geliştirmiş ve bu markaların her birine özel hazırlanmış web sayfaları ve sosyal medya hesaplarıyla halen aktif olarak hizmet vermektedir.

    Related Posts

    Havuzlardan Bulaşabilecek Enfeksiyonlara Dikkat

    30 Haziran 2022

    Çocuğunuz Parmaklarını Emiyorsa Dikkat

    30 Haziran 2022

    Olimpik Milli Okçumuz Mete Gazoz Dünya Şampiyonu

    30 Haziran 2022

    Organ Nakli Hastaları Yaz Aylarına Dikkat

    30 Haziran 2022

    Leave A Reply

    Marka Başvurusu Etkin Patent
    Öne Çıkanlar

    Kişiye Özel Tedavi Geliştiriliyor

    30 Haziran 2022

    Spor Yaşamında Kadın Giyim

    1 Ağustos 2022

    Para harcamadan güzelleşmenin sırrı

    30 Haziran 2022

    Davetlerin vazgeçilmezi kanepeler gözden düştü şimdi soslu sebzeler yeniliyor

    30 Haziran 2022
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    SON GÖNDERİLER
    Moda Haberleri

    Spor Yaşamında Kadın Giyim

    By Bülent AYDIN1 Ağustos 20220

    Günümüzde şık giyinmeyi seven ama rahatına düşkün olanların en çok tercih ettiği giyim tarzı spor…

    Fırfırlı Elbiseler

    1 Ağustos 2022

    Kruvaze Elbise

    1 Ağustos 2022

    2022 İlkbahar Yaz Ayakkabı Trendleri

    1 Ağustos 2022
    Hakkımızda
    Hakkımızda

    2005 yılından beri yayında olan ensonmoda.com, Etkin Patent Marka Tasarım Fikri ve Telif Hakları ve Hukuki Hizmetleri ve Danışmanlık Tic.Ltd.Şti.nin tescilli markalarından olup, kendi sektörlerinde tanınmış markaların her birine ayrı ayrı bağımsız sayfalar tahsis ederek, markaların yeni ve en son piyasa çıkan modellerinin tanıtımının yanı sıra markaların haber, kampanya, duyuru, satış noktaları ve servislerini günce olarak yayınlamaktadır.

    Bilgi: bilgi@ensonmoda.com

    SON YAZILAR

    Spor Yaşamında Kadın Giyim

    1 Ağustos 2022

    Fırfırlı Elbiseler

    1 Ağustos 2022

    Kruvaze Elbise

    1 Ağustos 2022
    Son Yorumlar
      Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
      • Anasayfa
      • Çerez Politikası
      • Markalar
      Telif hakkı © 2023 Ensonmoda - Tüm hakkı saklıdır.

      Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

      Sign In or Register

      Welcome Back!

      Login to your account below.

      Lost password?